День художника

2015-10-15

худ1
У другу неділю жовтня відзначають День художника України. Українське образотворче мистецтво є вагомою складовою національної культури, а висока мистецька кількість та різноманітність засобів художньої виразності заслуговують на гідне місце в світовому мистецькому просторі.

З нагоди відзначення Дня художника у Первомайській загальноосвітній школі І- ІІІ ступенів №17 ім. Миколи Вінграновського проводиться виставка робіт юних художник ів школи. Учні школи пишаються тим, що в нашій школі навчався народний художник України, лауреат премії Т. Шевченка та премії в. Стуса - Андрій Антонюк. Ще за життя Андрій Антонюк неодноразово приїздив до школи на творчі зустрічі з учнями та вчителями. Репродукції його картин прикрашають музей історії школи. Найбільше малюнків надав учень 6 – А класу Грибачов Данило. Вдало у нього виходять натюрморти, Учениці 9- Б класу. Ступаченко Анастасії більше до душі-написання пейзажу, Демченко Вікторія, учениця8-Б класу, представила роботи у стилі абстракціонізму, Ольга Галянт, учениця 6Б класу, на виставку принесла дуже багато своїх робіт, але журі вибрало дерево, метелика та букет тюльпанів. Радує те, що на виставці –роботи учнів початкової класів про нашу Україну та рідне місто. Особливо хочеться відзначити роботи учениці3Б класу Яреми Дарії та учня 1Бк ласу Черепанова Георгія.

В цей святковий день, ми вшановуємо творчі досягнення юних художників. Бажаємо їм творчого натхнення, примножувати багатовікові творчі надбання національної культури

худ2

худ3

худ4

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi