Дзвени, барвисте літо!

2015-06-19

лагер1

Не намагайтеся шукати на карті Батьківщини невеличке містечко під назвою «Промінь». Воно знаходиться у затишному куточку Первомайська, на Богополі. Це табір Первомайської загальноосвітньої школи І- ІІІ ст. №17 ім. Миколи Вінграновського «Промінь»

Організація літнього відпочинку учнів - одна з міцних традицій шкільного життя. Літо – пора воістину золота. Вітер і сонце, зелень і вода доставляють дітям особливу радість. Ці джерела допомагають отримати їм заряд бадьорості і гарного настрою на весь подальший рік. Адже від того, як людина наповниться цілющою силою самої природи, що активізується в цей період, яке психологічне розвантаження вона отримає, які позитивні емоції придбає, чим збагатиться, який настрій отримає на майбутній рік, залежить його подальша успішність, народження і реалізація нових планів і задумів.

Життя в літньому таборі денного перебування «Промінь» насичене, повне подій і несподіваних зустрічей..

Дитина – головна фігура в таборі, дуже важливо, щоб вона відчувала себе по-справжньому комфортно, а це, в першу чергу, залежить від уміння вихователів створити мікроклімат в загонах. Діти відпочивають, поправляють здоров'я, набираються сил, поповнюють свої знання, вчаться чомусь новому, набувають нових друзів. Організувати яскраве і всіляке дитяче життя впродовж вже не першого літа нам допомагає відповідальне творче відношення до справи всіх співробітників. Протягом зміни проводиться цікава і змістовна робота. Кожен день приносить безліч нових вражень, нових відкриттів. Цікаво пройшли інтерактивні заходи: святкова феєрія «Хай живе дружба», флешмоб «Формула здоров’я»,музей асфальтового живопису «Світ навколо тебе», «Сорочинський ярмарок», фестиваль Боді-арт; конкурси: «Євробачення по- нашому», «Здорові діти – здорова нація», «Міс - Мрія 2015»; ігри-змагання: «Веселі старти», «Козацькі розваги», «Сузір’я зірок» « Пошук скарбів», а також екскурсії до сіл Грушівки та Кримки.

Ми вдячні нашим учителям за цікаву організацію дозвілля. Вони намагаються робити свою справу професійно і якісно, бо результат їхньої діяльності – щаслива дитина.

лагер11

Біднарик Анна,

командир пришкільного

табору « Промінь»

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi