Скаутське ралі «Керуй своїм життям»

2016-03-28

18_15

18 березня у рамках дня мікрорайону у Первомайській школі І-ІІІ ступенів № 17 ім. Миколи Вінграновського об 11.30 стартувало скаутське ралі «Керуй своїм життям», в якому взяли участь учні 8-9 класів. Команди із 10 чоловік стартували у різних напрямках по мікрорайону Богопіль. Учні відгадували головоломки, «здобували вогонь», писали листа команді-суперниці, добували гроші, годували бездомних тварин у притулку, познайомилися із тим, як тренують спеціальних собак, ставили сценки із казок, пригадували українські страви, прибирали зупинку, пили джерельну воду та робили неймовірний міст, співали та танцювали, щоб отримати завдання, в якому зашифрована наступна зупинка. Крім того, виконання завдань потрібно було фіксувати на відео. Після закінчення змагань усі разом переглянули виконання завдань командами-суперницями.

Контрольний час для виконання був 2,5 годин, у цей термін вклалися три команди – «Олімпійці» (8-Б), «Імпульс» (9- Б), «Прометей» (9-А), які посіли І, ІІ та ІІІ місця відповідно. І хоча команда 8-А класу «Кекс» не вклалася у контрольний час, все одно прийшла до фінішу і не припинила боротьбу за перемогу.

Усі команди були нагороджені солодкими призами та грамотами. Щиро вдячні усім організаторам та спонсорам за надану допомогу!

Учитель історії Ліпанов Є.В.,

Голова Православних скаутів міста Первомайська,

скаут-лідер патруля Покрови Пресвятої Богородиці.

18_11

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi