• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перехід дитини до школи – дуже важливий момент у її житті!

Перехід дитини до школи – дуже важливий момент у її житті!

2016-01-29

дети1

Перший крок у житті дитина робить за допомогою своїх близьких – мами, тата, бабусі, дідуся, які завжди поруч, розрадять і підтримають. А перші кроки у навчанні допомагають зробити інші дорослі – вихователі дитячого садка, вчителі. І саме від тісної співпраці сім’ї та навчального закладу залежить, якими будуть ці кроки: легкими та впевненими чи важкими, з перешкодами.

Перехід дитини до школи – дуже важливий момент у її житті, до нього її потрібно ретельно готувати. Тож зустріч із батьками майбутніх першокласників потрібна для того, щоб разом обговорити ці питання та пройнятися переживаннями наших дітей в очікуванні школи.

28 січня 2016 року в актовій залі школи відбулися батьківські збори для батьків майбутніх першокласників. Директор школи Плотнікова Т.І. познайомила присутніх із класоводами: Херсун О.Л. та Головань Н.С., які будуть набирати перші класи, матеріально-технічною базою закладу, умовами для розвитку дітей. Практичний психолог школи Стовбур І.В. запропонувала консультації та поради батькам «Як підготувати дитину до школи».

дети2

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi