• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Православні скаути Первомайська підвели підсумки за рік

Православні скаути Первомайська підвели підсумки за рік

2016-01-05

280387

28 грудня у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17 ім. Миколи Вінграновського відбулася зустріч православних скаутів міста Первомайськ, учнів цієї школи та членів патруля Покрови Пресвятої Богородиці із своїм натхненником – протодияконом Миколою Ліщенюком, керівником відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства Вознесенської та первомайської єпархії. Гостя було нагороджено цінним подарунком та відзначено привітальною грамотою Миколаївського обласного осередку Національної організації скаутів України за вагомий внесок у розвиток скаутингу на Первомайщині.

Також скаути, які відзначилися протягом року, отримали відповідні грамоти та усі скаути отримали цінні подарунки. Потім спілкування тривало у невимушеній обстановці, скаути обсудили пророблену роботу за рік та нові плани на рік прийдешній. Сподіваємося радувати мешканців нашого міста новими добрими справами.

Голова православних скаутів міста Первомайська, Скаут-лідер патруля Покрови Пресвятої Богородиці, вчитель ЗОШ № 17 ім. Миколи Вінграновського, Ліпанов Євген

280379

280383

280397

280396

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi