Дитячий місток дружби

2015-12-21

98

Учні Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 імені Миколи Вінграновського з радістю приєдналися до проекту «Дитячий місток дружби». Мета проекту - надання допомоги та підтримки учням Мар’їнської школи №1 Донецької області. Напередодні Нового року ми від щирого серця передали учням Мар’їнки через волонтерську організацію «Майдан-Південь» одяг, іграшки, книжечки, канцтовари і,звичайно, солодощі. Тому що кожна дитина мріє отримати подарунок.

Події, які сьогодні відбуваються на сході України, є тривожними для всієї країни й не можуть не хвилювати дітей. На війні страшно всім, але найбільш страшно дітям . Ми розуміємо, що перебування в зоні АТО змінює внутрішній світ дітей, розуміння багатьох речей . Але діти сприймають світ серцем, душею . Тому ми написали учням листи, адже теплі слова особливо необхідні у важкій ситуації. Записали відеозвернення до наших ровесників .

Ми вражені їх витримкою та сміливістю. Незважаючи на військову небезпеку ,учні продовжують навчатися.

Дорогі учні Мар’їнської школи№1, кожен учень нашої школи передає вам найкращі слова підтримки, передає у ваші серця іскорки добра та людяності. Давайте, хоча б на рівні дитячих сердець будувати Єдину Україну! Ми віримо в те, що ми і ви хочемо жити у мирній країні, щоб нам посміхалися завжди мама і тато, щоб всі були живими і здоровими.

Дитяча дружба подолає всі перешкоди.

Ми бажаємо, щоб скоріше настав мир.

А ви, щоб жили, святкували,

Навчались, бігали, співали.

Навік забули б про війну.

92

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi