Молодіжний класичний бал

2015-12-15

бал1

Зима – пора чарівних моментів та казкових святкувань, вона розпочалась незабутнім дійством - 16-тим «Молодіжним класичним балом», який відбувся 4 грудня 2015 року в місті Миколаєві, у палаці культури «Корабельний». Участь взяли більше як 200 чоловік, що набагато більше ніж у минулому році. Організаторами дійства традиційно були скаути Миколаївської міської дитячої організації «Скаути Миколаєва» під керівництвом Юрія Ковиньова, а розпорядником та ведучою стала скаут – лідер Каріна Дубчак.

Довгі неперевершені сукні, дівчата, наче казкові принцеси диснеївських мультфільмів, у супроводі галантних та харизматичних кавалерів. Звуки вальсу лунали усюди, і тільки чудові пари, наче квіти кружляли по колу, заворожуючи очі кожного, хто спостерігав за цим неперевершеним дійством.

Надзвичайно цікавим був той факт, що танцювальній репертуар не обмежувався лише традиційним вальсом, а, навпаки, було багато різноманітних танців-конкурсів для знайомства, музика була надзвичайно вдало підібраною, ніжний «Вальс квітів» П.І. Чайковського плавно змінювався на традиційний віденський, і на якусь мить усі присутні відчули себе на справжньому балу Попелюшки, де кожна дівчина вирізнялась своєю грацією, витонченість, неповторністю та красою.

На бал будо запрошено представників з усієї Миколаївської області, так як скаути на Миколаївщині є найчисельнішою молодіжною організацією. Важливо підкреслити, що на бал завітали делегації з Первомайська, Баштанки, Врадіївського, Снегірівського та Жовтневого районів. Скаутів міста Первомайська представляли православні скаути загальноосвітньої школи I - III ступенів № 17 ім. М. Вінграновського на чолі зі скаут-лідером Ліпановим Євгеном.

Школярі отримали задоволення від чаруючої атмосфери балу, а також від можливості знову зустрітися зі своїми братами та сестрами скаутингу.

бал3

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi