Юні майстри

2015-12-09

4309

Новий рік – улюблене свято і дорослих і малих. Неможливо уявити його без красуні ялинки , на якій сяють новорічні іграшки. Зрозуміло, що дуже легко купити ці іграшки у магазині. Але вони не відрізняються оригінальністю. А чому б не попробувати виготовити новорічні іграшки самому? Саме таке завдання поставили перед учнями школи напередодні Нового року. Школярі знайомилися з матеріалами та технікою виготовлення новорічних іграшок,та українських сувенірів. Дитячій фантазії не було меж. На виставці було багато виробів із стрічок, ниток, солоного тіста, тканин, новорічних прикрас. Кращі вироби були представлені на міський конкурс. І ось приємні результати.

У номінації «Новорічна композиція»

І-е місце - Луб’яний Євген (4-Б, класовод Головань Н. С.) за композицію «Ходяча ялинка», зроблену із стрічок.

ІІІ- е місце – Міцай Дар’я (4-Б, класовод Головань Н. С.)за композицію» Святкова ялинка», зроблену із спонжиків.

Відзначили виріб « Сніговик- веселун», зроблений із ниток учениці 2-Б класу Міцай Катерини ( 2-Б клас, класовод Кодацька М.П.)

У номінації «Український сувенір»

І-е місце Мігуш Дар’я за стилізовані гольниці, виконані за допомогою техніки (9-А, керівник гуртка «Умілі руки» Ліпанова Т. А.). До речі, Даша уже другий рік поспіль займає перше місце у цьому конкурсі.

ІІІ-е місце – Дорошенко Анна(8-А клас, класний керівник Сердюк Л. М.) за декоративні підсвічники, виконані із солоного тіста .

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi