Місячник безпеки життєдіяльності

2015-12-07

v-12

Піклуватися про своє здоров'я, уміти діяти у надзвичайних ситуаціях, передбачати наслідки, які можуть виникнути у разі недотримання правил безпеки. З 10.11 по 10.12 2015 р. в навчальних закладах проводився місячник безпеки життєдіяльності, у межах якого у ЗОШ І-ІІІ ст. №17 ім. Миколи Вінграновського було проведено такі заходи: перегляд навчальних фільмів Мудрої тітоньки Сови, години спілкування з «Правила користування громадським транспортом», інформаційні години «Паління та твоє здоров’я», виховні години «Правила дорожнього руху та користування дорожнім транспортом», вікторини «Чи знаєш ти правила дорожнього руху?», змагання з правил безпечної поведінки учнів на вулицях і дорогах , цикл бесід» Безпечна їзда на велосипеді», « Рятувальники», бесіди «Вихід із непередбачених ситуацій поза межами домівки, школи», бесіди «Вихід із непередбачених ситуацій поза межами домівки, школи», екскурсії до пожежної частини міста, конкурс малюнків « Діти проти надзвичайних ситуацій», та ін.

Важливість цього питання було розглянуто на загальношкільних батьківських зборах, які пройшли 12.11.2015 р. за темою: «Сім'я, як чинник зміцнення духовно-морального, соціального та фізичного здоров'я дітей».

Класні керівники та класоводи провели цикл бесід з безпеки життєдіяльності дітей для батьків. Батьки брали активну участь у проведенні місячника: допомагали оформляти малюнки та плакати, долучалися до екскурсій.

Вважаємо, що проведена робота поліпшить знання учнів з правил дорожнього руху, безпеки у побуті та громадських місцях, підвищить відповідальність дітей за свої вчинки. Учні усвідомлять, що потрібно берегти життя – найцінніший скарб!

v-12

Екскурсія учнів 4-Б класу до пожежної частини

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi