«Міс Осінь – 2015»

2015-12-08

vsc

За вікном уже відлітають у вирій останні журавлині ключі, в прощальному танку кружляє багряне листя, облітаючи з дерев. Надворі осінь. Прекрасна, чудова пора. І гарними восени стають наші дівчата. Чудового осіннього дня, 26 листопада, у нашій школі відбувся конкурс «Міс осінь-2015». Перед членами журі стояло нелегке завдання: обрати найталановитішу, найрозумнішу, найвитонченішу, найелегантнішу, ту, єдину, котра буде гідною титулу «Міс Осінь – 2015». кожна учасниця повинна пройти п’ять нелегких випробувань.

Дізнатися про їхню вдачу і звички, їхні захоплення глядачі мали змогу завдяки конкурсу «Візитна картка». Красива, багряна, золотокоса осінь розмалювала чарівним пензлем все навкруги: ліс, поля, ставок, садок. Прекрасні композиції, виготовлені із листя, яблук, грибів, кабаків, ягід та квітів, підготували конкурсантки на конкурс «Осінні фантазії». Наші дівчата не тільки красиві та розумні, а й справжні господині. Вони це довели у конкурсі «Справжні господині». Свою дотепність і кмітливість продемонстрували у конкурсі « Ситуації».

Яка маленька дівчинка не мріє стати принцесою? Але ж це тільки на перший погляд здається, що бути принцесою так легко! Хто з дівчат не мріє стати принцесою? Напевно, так само мріяли стати принцесами і наші конкурсантки, які вже стали дорослими! У кожної принцеси, яка поважає себе, обов'язково повинен бути свій талант, яким вона зможе вразити присутніх найвишуканішого балу!

Тож цікавими і захоплюючими були конкурси під назвою: «Мій талант» і « Вечірня міс». Кожна учасниця повинна була продемонструвати свій талант, вміння рухатися, володіти пластикою та артистичністю.

Хто сказав, що мрії не збуваються? Хто сказав, що на світі не буває див? Наразі настав час пролити трохи світла на наше «темне царство» невідомості і, нарешті, дізнатися, хто ж став незаперечною переможницею конкурсу «Міс Осінь»!

Спершу оголосили почесні титули нашого конкурсу та імена їх володарок: «Міс ніжність»- учениця 9-А класу Сілявіна Анна. «Міс романтичність»- учениця 8-А класу Дорошенко Анна. « Міс артистичність»- учениця 8-А класу Литвиненко Крістіна. « Міс елегантність»- учениця 8-Б класу Гаврусенко Вероніка.

Незаперечною переможницею конкурсу «Міс Осінь - 2015» стала учениця 11-го класу Міцай Світлана.

Колись героїня нашої історії була зовсім ще маленькою дівчинкою, яка мріяла рано чи пізно стати принцесою!

Але є на світі не менші дива: усмішка і радість, прощення і вчасно сказане слово. Володіти цим — означає володіти всім!

Вірте в дива!

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi